Kraftsamling Norr

En resa med möjligheterna i fokus!

Idag var representanter från olika organisationer inklusive partier inbjudna till en resa som Kraftsamling Norr arrangerade, givetvis var vi med och lyssna in samt kom med inspel gällande dessa viktiga frågor som främst handlade om glesbygdsutveckling och de möjligheter man såg inom detta område.

på resan från oss socialdemokrater var Daniel Andersson och Irja Gustavsson med. (Vänstra bilden tillsammans med Landshövdingen Maria Larsson till vänster i bild)

Resan hade sin start i Lindesberg för att sedan ta oss runt till orterna Guldsmedshyttan, Storå, Löa, Ramsberg, Kloten, Stråssa, Gammelbo, Allmänningebo med avslutning på Grimsö forskningsstation.

“Jag imponeras gång på gång över vad vår kommun erbjuder, man slås av de fina och vackra i när sjöar avlöser skogen för att sedan bli öppna åkermarker i full blommning, detta i kombination med företagande som utvecklats på landsbygden”

– Daniel Andersson

Vi tackar Kraftsamling Norr för ett bra initiativ och en dag full av givande samtal och ser fram emot vidare samtal kring dagens frågor som lyftes!

Tack!

facebook Twitter Email