Val-kickoff

Igår var den stora val-kickoffen där vi träffades och gick igenom valrörelsen som drog igång samtidigt, stort tack till alla som kom och detta känns oerhört lovande, om 28 dagar är det dags!

Det kommunala valprogrammet innehåller de vallöften som vi går till val på, frågor som rör kommunens samtliga områden och med en mandat period som detta bakom oss där vi investerat och utvecklat mer än tidigare är så kommer detta bli en utmaning vi antar.

Socialdemokratisk politik gör skillnad för flera.

 

Val affischerna 2018

Irja Gustavsson redogjorde fakta i de frågor som rörde det kommunala valprogrammet, kostnadsfrågor och så vidare men tydligheten i att ordning och reda på finanserna är och kommer alltid att vara prioriterat i första hand.

Vi hade en gäst inbjuden för att prata om de politiska läget och vad som står på spel, Carina Oscarsson som jobbar på partistyrelsens kansli i Stockholm körde ett pass och gav oss rejält med valpepp, här ska vinnas val!

Mycket skratt varvat med valets allvar blev det, mer när vi blev så många så blev samtalen oerhört givande för alla.

Det här valet kommer du som har en politiker i ditt område att få en folder i brevlådan där kandidaten presenterar sig och berättar kort om vem den är, håll utkick!

facebook Twitter Email